Välkommen till mottagningen i Jönköping

Vi gör på uppdrag av regionen neuropsykiatriska utredningar av vuxna såväl som barn och unga.

Om mottagningen

Varmt välkomna till våra mottagningar i region Jönköping. Du kan som medborgare välja din vård hos oss avsett var du bor.

Vården sker enligt avtal med Region Jönköping. Det betyder att samma villkor gäller som i den offentliga vården.

Kontakta oss
Barn som håller i sin telefon

Behandling via videolänk

Om du redan är patient hos oss kan du i vissa fall få behandling via videolänk. Om du kommit överens med din behandlare eller fått meddelande om att ditt besök ska ske via videolänk kan du klicka här för att logga in på mina sidor.

Logga in

Så gör du för att välja oss som vårdaktör

Välj remissväg till oss

Egenremiss görs genom att fylla i och skicka in en pappersblankett till vår mottagning. Det går också bra att få en remiss till oss ifrån din vårdcentral eller annan vårdgivare.

Bedömning

Vårt remissteam träffas varje vecka för bedömning av inkomna ärenden. Därefter lämnar vi besked i form av kallelse till dig eller remissvar till den som skickat remissen.

Vårdplanering

Du kommer initialt att få träffa personal som med dig går igenom vilken typ av problem som föreligger. Därefter tar vi tillsammans ställning till vilken behandling som kan bli aktuell.

Ladda ner egenremiss

Kontaktuppgifter till vår mottagning

Inför ditt besök

Ta med legitimation

Tänk på att ta med giltig legitimation eller LMA-kort till besöket.

Kostnad per besök

Besöken är avgiftsbelagda enligt avtal med Region Östergötland. Ett besök på mottagningen eller hembesök kostar 200 kr.

Avbokning och uteblivet besök

Det är viktigt att avboka besök i god tid, uteblivet besök kommer att debiteras. Frikort gäller inte vid uteblivna besök.

Synpunkter

Om du som patient eller anhörig har synpunkter eller klagomål på hur vården bedrivs på våra mottagningar bör du i första hand ta upp detta med din läkare/behandlare på mottagningen. Du kan även vända dig direkt till din mottagning via telefon eller epost, var god se respektive enhet.