Behandling vid utmattningssyndrom

Vi erbjuder en specialiserad digital rehabilitering för personer med utmattningssyndrom. Behandlingen är tillgänglig för dig oavsett var du bor. Vår behandling inkluderar KBT (kognitiv beteendeterapi) och iKBT (internetbaserad kognitiv beteendeterapi).

Din utredning och behandling utförs av ett specialiserat och multiprofessionellt team bestående av erfarna läkare, psykologer och fysioterapeuter.

Sök vård

Såhär söker du hjälp

Du kommer få besvara några frågor om ditt mående, dina symptom och din situation. Bedömningssamtalen sker fysiskt på en av våra mottagningar i Stockholm. Resten av behandlingen sker digitalt.

Skicka in en egenremiss

Din egenremiss bedöms av legitimerad personal för att säkerställa att dina symtom överensstämmer med den behandling som vi erbjuder.

Vi träffas första gången

Om du blir kallad för bedömning består den av tre fysiska och separata möten där du enskilt får träffa läkare, psykolog och fysioterapeut.

Du får ta del av bedömningen

Dit teamet gör en sammanvägd bedömning, som de delger och diskuterar med dig på ett avslutande videomöte.

Misstänker du utmattning?

Känner du att du själv, eller någon i din närhet, kan vara på gränsen till utmattning? Gör i så fall vårt självtest. Det är anonymt och utan kostnad.

Till självtestet

Digital behandling - så fungerar det

Internetbaserad behandling

En psykologisk behandling digitalt med regelbundet psykologstöd via meddelanden och videomöten

Fysioterapeutisk gruppbehandling

Syftet är att hitta en passande nivå av fysisk aktivitet där fysioterapeut guidar i praktiska övningar och moment som är av betydelse för behandlingen.

Regelbundna videomöten

Ditt behandlande team stöttar dig i hela sjukskrivningsprocessen med läkar- och psykologmöten. Om du är anställd genomförs ett planeringsmöte tillsammans med din arbetsgivare för en hållbar arbetsåtergång.

Sök vård

Det finns vägar ut ur utmattning

Vi arbetar sedan över 20 år med utmattning, och har hjälpt tusentals individer framåt, till ett fungerande vardagsliv. Vi vet vad rätt insatser kan bidra med, och hos oss erbjuds du behandling av ett multiprofessionellt team med läkare, psykolog och fysioterapeut som guidar dig genom en högspecialiserad behandling.

Om du bor utanför Stockholm kan du också söka rehabilitering för utmattningssyndrom på specialistnivå via Utmattningshjälpen. Vi finns här för dig oavsett var där du är.

Sök vård

Vanliga frågor och svar

Vanliga frågor och svar om utmattning och behandling.